Menu
Your Cart

Spoštovani, v mesecu FEBRUAR vam v čast našemu pisatelju Francetu Prešernu podarimo 5% popusta na vse izdelke, v košarici vnesite kodo PRESEREN!

Znaki za obletnice

Znaki za rojstni dan ali obletnice bodo poskrbele za presenečenje, saj bodo vidni že od daleč. Tiskamo ugodno, zanesljivo, z izjemno hitro dostavo!
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 1 do 1 (1 strani)

Vsi znaki za vaše obletnice in rojstne dni na enem mestu!

Pri nas lahko naročite izdelavo znakov za rojstni dan, obletnic in drugo. Po želji jih izdelamo enako kot prometne znake - iz posebne reflektivne folije, ki je aplicirana na 2mm debelo aluminijasto pločevino z namenskim E-alu profilom ali pa iz plošče katerega drugega materiala, kot na primer Forex®, Dibond® in podobno.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.