Menu
Your Cart

Jumbo plakati

Jambo plakati v digitalnem tisku različnih dimenzij. Tiskamo ugodno, zanesljivo, z izjemno hitro dostavo!
Dimenzije: 4000 mm x 3000 mm
Jumbo plakati dimenzije 4000 mm x 3000 mmV naši ponudbi XXL tiskovin najdete tudi tisk jumbo plakatov, ki so kot nalašč za vizualno komunikacijo velikega obsega. Z jumbo plakati na prostem lahko naenkrat pritegnete pozornost velike količine ljudi.Jumbo plakati se tiskajo na poseben dvoslojni bluebac..
Dimenzije: 5040 mm x 2380 mm
Jumbo plakati dimenzije 5040 mm x 2380 mmV naši ponudbi XXL tiskovin najdete tudi tisk jumbo plakatov, ki so kot nalašč za vizualno komunikacijo velikega obsega. Z jumbo plakati na prostem lahko naenkrat pritegnete pozornost velike količine ljudi.Jumbo plakati se tiskajo na poseben dvoslojni bluebac..
Dimenzije: 3000 mm x 2000 mm
Jumbo plakati dimenzije 3000 mm x 2000 mmV naši ponudbi XXL tiskovin najdete tudi tisk jumbo plakatov, ki so kot nalašč za vizualno komunikacijo velikega obsega. Z jumbo plakati na prostem lahko naenkrat pritegnete pozornost velike količine ljudi.Jumbo plakati se tiskajo na poseben dvoslojni bluebac..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)

Opozorite nase in na svoj novi produkt preko XXL tiskovine!

V naši ponudbi XXL tiskovin najdete tudi tisk jumbo plakatov, ki so kot nalašč za vizualno komunikacijo velikega obsega. Z jumbo plakati na prostem lahko naenkrat pritegnete pozornost velike količine ljudi.

Jumbo plakati se tiskajo na poseben dvoslojni blueback papir. Primeren je za oglaševanje tako na prostem kot v notranjosti. 

Celoten jumbo plakat je sestavljen iz večih ločenih enako velikih kosov materiala, ki se potem s pomočjo mokrega lepljenja nanesejo na primerno površino. 

Pri nas nudimo tako tisk jumbo plakatov kot tudi montažo.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.