Menu
Your Cart

Spoštovani, da bo mesec umetnikov tudi vam prinesel obilo navdiha vam v februarju podarjamo kupon za 10% popusta na vse izdelke, v košarici vpišite kupon: FRANCE

Multimedija

Digitalni tisk nalepk in ovitkov za cd-je in dvd-je. Da bo vaša zbirka cd-jev in dvd-jev lepo urejena bomo poskrbeli s kvalitetnim potiskom.
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 1 do 1 (1 strani)

Popestrite svoje izdelke ali storitve z dodatnimi informacijami o vsebini!

Urejate zbirko CD-jev ali DVD-jev in bi potrebovali nalepke ali ovitke? 

Natisnemo vam lahko papirnate nalepke, klasične oblike in velikosti, barvne ali črno-bele, primerne za lepljenje na CD in DVD-je.

Natisnemo vam tudi ovitke za škatlice, v katerih so CD-ji in DVD-ji shranjeni. Prav tako nudimo tudi tisk knjižic, ki jih lahko priložite vašim CD-jem za še večjo dodano vrednost.Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.