Menu
Your Cart

Obešanke - Swing tags

Obešanke izdelamo in natisnemo ugodno, zanesljivo, z izjemno hitro dostavo! Naročite online, tiskamo tudi v manjši nakladi.
Dimenzije: 35 mm x 70 mm
Tisk obešank dimenzij 35 mm x 70 mm.Običajno se obešanke uporabljajo za prikaz ključnih informacij o izdelku (cena, ime, sestavine, opis, uporaba, opozorila ipd.) ali samo kot okrasitev izdelka (logotip, inicialke, ipd.).Tisk obešank je primeren tako za majhne, kot tudi večje kol..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 2 do 2 (1 strani)

Izpostavite vaše reklamno sporočilo na eleganten način!

Običajno se obešanke uporabljajo za prikaz ključnih informacij o izdelku (cena, ime, sestavine, opis, uporaba, opozorila ipd.) ali samo kot okrasitev izdelka (logotip, inicialke, ipd.).

Tisk obešank je primeren tako za majhne, kot tudi večje količine, tiskane so lahko enostransko ali obojestransko, dodatno pa so lahko zaščitene s plastifikacijo.

Izbira papirja za tisk obešank je odvisna od namena in vrste izdelka.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.