Menu
Your Cart

Klip klap okvirji

Aluminijasti klip klap okvirji za plakate različnih dimenzij in oblik. Tiskamo ugodno, zanesljivo, z izjemno hitro dostavo!
Dimenzije: 420 mm x 594 mm
Oglasni plakati s klip-klap okvirjem formata A2 - 420 mm x 594 mmPlakat je velik list papirja, ki je potiskan z raznimi informacijami in je namenjen oglaševanju na javnih mestih. Po navadi so plakati natisnjeni enostransko, na klasičen 150 g/m2 premazni papir, primeren za krajšo uporabo na prostem i..
Dimenzije: 707 mm x 1000 mm
Plakati s klip-klap okvirjem formata B1 - 707 mm x 1000 mmPlakat je velik list papirja, ki je potiskan z raznimi informacijami in je namenjen oglaševanju na javnih mestih. Po navadi so plakati natisnjeni enostransko, na klasičen 150 g/m2 premazni papir, primeren za krajšo uporabo na prostem in sredn..
Dimenzije: 500 mm x 707 mm
Oglasni plakati in klip-klap okvir formata B2 - 500 mm x 707 mmPlakat je velik list papirja, ki je potiskan z raznimi informacijami in je namenjen oglaševanju na javnih mestih. Po navadi so plakati natisnjeni enostransko, na klasičen 150 g/m2 premazni papir, primeren za krajšo uporabo na prostem in ..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)

Edinstvena vizualna komunikacija obveščanja!

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.