Menu
Your Cart

Spoštovani, da bo mesec umetnikov tudi vam prinesel obilo navdiha vam v februarju podarjamo kupon za 10% popusta na vse izdelke, v košarici vpišite kupon: FRANCE

Pisala

S tampo tiskom vam na pisala natisnemo reklamno sporočilo po vaši želji. Ugodno in zanesljivo!
Dimenzije: Ø10 mm x 136 mm
Tisk na kovinske kemične svinčnike Ascot!Pisala s tiskom vašega logotipa oziroma reklamnega sporočila so zelo učinkovito promocijsko darilo. Še vedno so pri vrhu vseh lestvic priljubljenosti promocijskih daril, njihova nizka cena, pa jim daje še dodatno prednost pred konkurenco. Sodijo med..
Dimenzije: Ø13 mm x 140 mm
Tisk na plastične kemične svinčnike!Pisala s tiskom vašega logotipa oziroma reklamnega sporočila so zelo učinkovito promocijsko darilo. Še vedno so pri vrhu vseh lestvic priljubljenosti promocijskih daril, njihova nizka cena, pa jim daje še dodatno prednost pred konkurenco. Sodijo med najb..
Dimenzije: Ø10 mm x 138 mm
Tisk na plastične kemične svinčnike Olimpia!Pisala s tiskom vašega logotipa oziroma reklamnega sporočila so zelo učinkovito promocijsko darilo. Še vedno so pri vrhu vseh lestvic priljubljenosti promocijskih daril, njihova nizka cena, pa jim daje še dodatno prednost pred konkurenco. Sodijo ..
Dimenzije: Ø7 mm x 186 mm
Tisk na HB svinčnik z radirko!Pisala s tiskom vašega logotipa oziroma reklamnega sporočila so zelo učinkovito promocijsko darilo. Še vedno so pri vrhu vseh lestvic priljubljenosti promocijskih daril, njihova nizka cena, pa jim daje še dodatno prednost pred konkurenco. Sodijo med najbolj&nb..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)

Atraktivno in vedno uporabno poslovno ali promocijsko darilo!

Pisala s tiskom vašega logotipa oziroma reklamnega sporočila so zelo učinkovito promocijsko darilo. Še vedno so pri vrhu vseh lestvic priljubljenosti promocijskih daril, njihova nizka cena, pa jim daje še dodatno prednost pred konkurenco. Sodijo med najbolj uporabna darila, seveda pa morajo biti kakovostna ali preprosto rečeno, morajo dobro pisati.

Na voljo imate kemične svinčnike in pisalne sete iz različnih materialov kot so les, plastika, kovina, aluminij, recikliran karton v različnih oblikah in barvnih kombinacijah.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.