Menu
Your Cart

Spoštovani, da bo mesec umetnikov tudi vam prinesel obilo navdiha vam v februarju podarjamo kupon za 10% popusta na vse izdelke, v košarici vpišite kupon: FRANCE

Samolepilne folije - prozorne

Personalizirani tisk na samolepilne prozorne folije, primerne za lepljenje na steklene površine. Tiskamo ugodno in zanesljivo.
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 1 do 1 (1 strani)

Personaliziran tisk na samolepilne prozorne folije, ki prepuščajo svetlobo!

Samolepilne prozorne folije se najpogosteje uporabljajo za lepljenje na steklenih površinah, lahko pa jih uporabimo tudi za druge ravne površine. Prednost prozorne samolepilne folije je, da prepušča svetlobo in s tem v prostoru preko potiskane grafike ustvari čudovite vzorce in barve na stenah in tleh. Na voljo je tudi dodatna laminacija folije, ki grafiko in folijo še dodatno zaščiti.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.