Menu
Your Cart

Pisalni bloki brez ovitka

Pisalni bloki, ki jih natisnemo v barvah in z logotipom vašega podjetja so odlično promocijsko orodje. Možnih je več formatov, barv in oblik.
Dimenzije: 210 mm x 297 mm
Pisalni blok formata A4 - 297 mm x 210 mmFormat porezave: 297 mm x 210 mmPriprava formata za tisk:  303 mm x 216 mmPisalni bloki so izvrsten pripomoček tako za interno uporabo, kot promocijo vašega podjetja na konferenci, sejmu ali drugem dogodku.Vsestransko uporabni in praktični so tudi&n..
Dimenzije: 148 mm x 210 mm
Pisalni blok formata A5 - 148 mm x 210 mmFormat porezave: 148 mm x 210 mmPriprava formata za tisk:  154 mm x 216 mmPisalni bloki so izvrsten pripomoček tako za interno uporabo, kot promocijo vašega podjetja na konferenci, sejmu ali drugem dogodku.Vsestransko uporabni in praktični so tudi&n..
Dimenzije: 105 mm x 148 mm
Pisalni blok formata A6 - 105 mm x 148 mmFormat porezave: 105 mm x 148 mmPriprava formata za tisk:  111 mm x 154 mmPisalni bloki so izvrsten pripomoček tako za interno uporabo, kot promocijo vašega podjetja na konferenci, sejmu ali drugem dogodku.Vsestransko uporabni in praktični so tudi&n..
Dimenzije: 100 mm x 100 mm
Pisalni blok dimenzije 100 mm x 100 mmFormat porezave: 100 mm x 100 mmPriprava formata za tisk:  106 mm x 106 mmPisalni bloki so izvrsten pripomoček tako za interno uporabo, kot promocijo vašega podjetja na konferenci, sejmu ali drugem dogodku.Vsestransko uporabni in praktični so tudi ..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)

Pisalni blok je pripomoček, ki ga dnevno uporabljamo vsi!

Pisalni bloki so izvrsten pripomoček tako za interno uporabo, kot promocijo vašega podjetja na konferenci, sejmu ali drugem dogodku.

Vsestransko uporabni in praktični so tudi kot orodje promocije. Lahko izbirate med standardnimi formati ali pa se odločite za format, ki ustreza vam.  Vaš pisalni blok lahko obrežemo točno na vaš želen format.

Ker so pisalni bloki namenjeni zapisovanju in beleženju, je izbira brezlesnega papirja logična - nepremaznega ali recikliranega. Primerne gramature se gibljejo med 90 g/m2 do 120 g/m2.

Ne glede na izbrano število listov, imajo vsi bloki podložni list, ki je iz tršega kartona in je nepotiskan. Lahko se pa odločite tudi za tisk platnice, v katero je pisalni blok zalepljen.

Pisalni bloki so lepljeni, ali v glavi ali v hrbtu, to je seveda odvisno od vaše grafične priprave, kjer s postavitvijo, vodoravno ali navpično, določite tudi smer lepljenja.

In nenazadnje je tu še možnost luknjanja. Tako so vaši bloki pripravljeni za v registrator in ni več bojazni, da bi vaše zapiske iskali, takrat ko jih boste spet potrebovali.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.