Menu
Your Cart

Spoštovani, da bo mesec umetnikov tudi vam prinesel obilo navdiha vam v februarju podarjamo kupon za 10% popusta na vse izdelke, v košarici vpišite kupon: FRANCE

City light plakati

Plakati večjih formatov do velikosti 3,2 m. Tiskamo ugodno, zanesljivo, z izjemno hitro dostavo! Naročite online, tiskamo tudi v manjši nakladi.
Dimenzije: 1185 mm x 1750 mm
Oglasni City Light plakati dimenzije 1185 mm x 1750 mmPlakat je velik list papirja, ki je potiskan z raznimi informacijami in je namenjen oglaševanju na javnih mestih. Po navadi so plakati natisnjeni enostransko, na klasičen 150 g/m2 premazni papir, primeren za krajšo uporabo na prostem in srednjero..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 2 do 2 (1 strani)

Nagovarjajte potencialne stranke na vsakem koraku!

City light plakati so izdelani iz posebnega backlite materiala, ki prepušča svetlobo in je zato primeren za namestitev v svetlobnih vitrinah. Ta način oglaševanja omogoča, da bo vaša promocija vidna tudi v temi.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.