Menu
Your Cart
Dragi poslovni partnerji, navkljub trenutnim razmeram s pandemijo vam sporočamo da delujemo NEMOTENO.

Vstopnice

Tisk vstopnic in kart za prireditve. Vstopnice vam lahko tudi spnemo v bloke, jih perforiramo in oštevilčimo.
Dimenzije: 210 mm x 50 mm
Hiter in kvaliteten tisk vstopnic na premazne papirje gramatur 130 ali 170 g/m2. Izbirate lahko med enostranskim in dvostranskim tiskom. Po želji vam vstopnice tudi numeriramo oziroma številčimo in jih razdelimo na sete po 50 ali 100 vstopnic, ki se jih v hrbtu zlepi v bloke. Prav tako nudimo t..
Prikazujem 1 od 1 do 1 (1 strani)

Nepogrešljiva tiskovina na koncertih, dogodkih in podobno!

Materiali za vstopnice

Za vstopnice za dogodek lahko izbirate med dvema vrstama papirja. Svila ali sijajni papir je idealen za pisane odtise, kjer so barve in kontrasti še posebej pomembni. Izberite mat različico, če vam je ljubše barvno upodabljanje brez odsevov. Offset papir daje stabilnost tiskanja in je zato še posebej dobra izbira za večje vstopnice.

Svila/sijajni zaključni papir

170 | 250 | 300 g / m²

Ta papir je zaključen s premazom iz sintetične svile ali sijaja. Tako nastane bolj dodelana, bolj gladka in močnejša površina, kar omogoča visoko reprodukcijo in boljšo kakovost tiskanja, zlasti pri slikah in obrisih.

Papir brez premaza

300 g / m²

Neprevlečen papir je močan papir, izdelan 100% iz celuloze. Starostno odporna površina daje slikam mehak ton, besedilo pa je enostavno berljivo. Na nepremazan papir je mogoče pisati in tiskati, zato je primeren za fotokopirne stroje in tiskalnike.

Možnosti zaključka vstopnic

Zaščitite svoje vstopnice pred praskami in vlago tako, da se odločite za laminirano obdelavo.

Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.