Menu
Your Cart

Obešanke za kljuko

Obešanke za kljuko ali Door Hangers najdete na vratih sob v vsakem hotelu; edinstven način promocije in prenos sporočil. Ugodno in zanesljivo.
Dimenzije: 105 mm x 250 mm
Obešanke za kljuko, dimenzije 105 mm x 250 mm.Obešanke so promocijsko orodje, ki ga zagotovo najdete na vseh vratih hotelskih sob. Poleg namenskih sporočil kot je na primer "Ne moti!", lahko obešanke oziroma Doorhangerje opremite tudi z vašim logotipom in jih poljubno grafično prilagodite,..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 2 do 2 (1 strani)

Nepogrešljiva promocijska tiskovina za hotele!

Obešanke so promocijsko orodje, ki ga zagotovo najdete na vseh vratih hotelskih sob. Poleg namenskih sporočil kot je na primer "Ne moti!", lahko obešanke oziroma Doorhangerje opremite tudi z vašim logotipom in jih poljubno grafično prilagodite, da pritegnete pozornost strank. 

Obešanke se tiskajo na debelejše premezna ali nepremazne papirje z možnostjo dodatne zaščite z laminacijo. Odločite se lahko za enostransko ali obojestranski tisk. 

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.