Menu
Your Cart

Karte

Igralne karte kot izvirna izbira promocije vašega podjetja, društva, kluba, ideje...
Dimenzije: 65 mm x 100 mm
Personalizirane igralne karte za šnops!Igralne karte tiskamo na poseben 350 g/m2 premazno blockout papir, ki preprečuje, da bi se sprednja stran karte videla skozi hrbtno stran karte. Na hrbtno stran natisnemo motive po vaših željah kot so: logotip podjetja, reklamno sporočilo, slike in podobno..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 2 do 2 (1 strani)

Lične personalizirane karte za prosti čas!

Tisk personaliziranih in unikatnih igralnih kart. Želen motiv, logotip ali reklamno sporočilo natisnemo na hrbtno stran igralnih kart, po izbiri pa lahko naročite tudi personalizirano škatlico za karte.

Karte tiskamo na poseben 350 g/m2 blockout premazni papir, s čimer se prepreči, da bi se sprednja stran karte videla skozi zadnjo.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.