Menu
Your Cart

Steklenice in Flaše

S personaliziranimi flaškami in steklenicami si zagotovite, da bo voda vedno pri roki. Tiskamo ugodno, zanesljivo, z izjemno hitro dostavo!
Prostornina: 500 ml
Tisk na neopren 500 ml stekleničk!Flaške za vodo potrebujemo na vsakem koraku, najsi bo to v šoli, v službi ali pa na izletu. Vse bolj se zavedamo, kako pomembno je hidrirati telo. Poskrbite zase in personalizirajte steklenice s svojim imenom ali kot osebno darilo oziroma poslovno darilo.V..
Prostornina: 400 ml
Tisk na 400 ml bidone s karabinom!Flaške za vodo potrebujemo na vsakem koraku, najsi bo to v šoli, v službi ali pa na izletu. Vse bolj se zavedamo, kako pomembno je hidrirati telo. Poskrbite zase in personalizirajte steklenice s svojim imenom ali kot osebno darilo oziroma poslovno darilo.V..
Prostornina: 770 ml
Tisk na 770 ml termo flaške s pokrovom imitacije plute!Flaške za vodo potrebujemo na vsakem koraku, najsi bo to v šoli, v službi ali pa na izletu. Vse bolj se zavedamo, kako pomembno je hidrirati telo. Poskrbite zase in personalizirajte steklenice s svojim imenom ali kot osebno darilo ozir..
Dimenzije: 120 mm x 90 mm x 20 mm
Tisk na prisrčnice!Tisk na 237 ml prisrčnice iz nerjavečega jekla.Flaške za vodo potrebujemo na vsakem koraku, najsi bo to v šoli, v službi ali pa na izletu. Vse bolj se zavedamo, kako pomembno je hidrirati telo. Poskrbite zase in personalizirajte steklenice s svojim imenom ali kot osebno ..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)

Hidrirani v svet z atraktivnimi promocijskimi flašami!

Flaške za vodo potrebujemo na vsakem koraku, najsi bo to v šoli, v službi ali pa na izletu. Vse bolj se zavedamo, kako pomembno je hidrirati telo. Poskrbite zase in personalizirajte steklenice s svojim imenom ali kot osebno darilo oziroma poslovno darilo.

V naši ponudbi boste našli veliko izbiro promocijskih stekleničk, ki bodo zagotavljale, da bo voda vedno pri roki. 

Izberite eno od ponujenih možnosti in natisnete vaš logotip, ime podjetja, kontaktne informacije, slogan, spletno stran, QR kodo in podobno.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.