Menu
Your Cart

Spoštovani, da bo mesec umetnikov tudi vam prinesel obilo navdiha vam v februarju podarjamo kupon za 10% popusta na vse izdelke, v košarici vpišite kupon: FRANCE

Zložljiva škatla - 60x50x100mm

Zložljiva škatla - 60x50x100mm
1
Izberite material in dodelavo:
2 Izberite količino in termin dostave:
Ekonomična izdelava Standarnda izdelava Izdelava v 1 dnevu
error error error
Naklada (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena:
Potrebujete količino, ki ni navedena zgoraj?
V polje vpišite poljubno količino, ki jo potrebujete!
Vpisana količina ni na voljo?
3 Izberite termin izdelave / odpreme naročila:
Termin izdelave velja še:

Predvidena dostava po pošti

4 Povzetek naročila:
Zložljiva škatla - 60x50x100mm
Dimenzije: 60 x 50 x 100 mm
Količina:
Cena/kos:
+DDV
Termin izdelave:
Teža:
8 g
Poštnina:
0€+DDV
Predvidena dobava:

 kos

 + 

0,67 €
V košarico

Personalizirane zložljive škatle dimenzije 60 mm x 50 mm x 100 mm

S pomočjo personalziranega tiska malo serijske embalaže lahko na enostavne način izpostavite blagovno znamko vašega podjetja in s tem povečate prodajo ter prepoznavnost.

Zložljive škatle tiskamo na debelejši, večinoma premazni, karton. Škatle dimenzij 60 mm x 50 mm x 100 mm so med drugim primerne tudi za pakiranje ali shranjevanje vizitk.

Škatle lahko s pomočjo plastificiranja zaščitimo pred mehanskimi poškodbami; izbirate lahko med enostransko gloss, mat ali soft-touch plastificiranje.Sprejemamo odprte datoteke iz programskih okolij PC - CorelDRAW, Microsoft Office, Adobe Reader – pdf format in druge formate. Priložiti je potrebno tudi: v dokumentu uporabljene pisave (True Type), ali pisave spremeniti v vektorsko obliko (Convert to Curves). Slike naj bodo shranjene v TIFF ali JPG formatu, v modusu CMYK, z ločljivostjo 300 dpi.Najpogostejše napake:- slike niso v CMYK barvnem prostoru- slike TIFF, JPG imajo premalo resolucijo (manj kot 300 dpi)- mere dokumenta ne ustrezajo- tekst ni v krivuljah, fonti niso priloženi- manjka dodatek za porezavo (3 mm)- napačno merjenje - vizitke niso standardne velikosti, zgibanka se ne zgiba pravilnoOb morebitni napaki, ki je nastala, vas o tem obvestimo in se dogovorimo o odpravi teh napak.Optimalni format datoteke za digitalni tisk je:PDF format (Portable Document Format)Za tehnično pomoč in navodila prosimo pokličite.

Podobni izdelki

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.