Menu
Your Cart

Spoštovani, da bo mesec umetnikov tudi vam prinesel obilo navdiha vam v februarju podarjamo kupon za 10% popusta na vse izdelke, v košarici vpišite kupon: FRANCE

Promocijski pult ˝Economic¨ - 900x440x2000mm

Promocijski pult ˝Economic¨ - 900x440x2000mm
1
Izberite material in dodelavo:
2 Izberite količino in termin dostave:
Ekonomična izdelava Standarnda izdelava Izdelava v 1 dnevu
error error error
Naklada (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena:
Potrebujete količino, ki ni navedena zgoraj?
V polje vpišite poljubno količino, ki jo potrebujete!
Vpisana količina ni na voljo?
3 Izberite termin izdelave / odpreme naročila:
Termin izdelave velja še:

Predvidena dostava po pošti

4 Povzetek naročila:
Promocijski pult ˝Economic¨ - 900x440x2000mm
Dimenzije grafike: 1780 mm x 800 mm, 800 mm x 290 mm
Količina:
Cena/kos:
+DDV
Termin izdelave:
Teža:
1420 g
Poštnina:
0€+DDV
Predvidena dobava:

 kos

 + 

45,45 €
V košarico

Promocijski pulti ˝Economic˝!

Promocijski pult je sestavljen iz PVC materialov ter MDF zgornje in spodnje plošče. Sistem ima dodatno enoto nad glavo, s katero je vaš pult bolje opazen tudi od daleč. Pult omogoča enostavno in hitro sestavljanje, vključuje pa tudi torbo za lažji transport. 

Širina pulta znaša 440 mm, dolžina 800 mm, višina pa 800 mm. Višina pulta vred z enoto nad glavo znaša 2000 mm. Pultu je priložena tudi ena polica, za shranjevanje.

Pripravljeno grafiko (dimenzije obrezane grafike: 1780 mm x 800 mm - od tega sprednja stran 800 mm; dimenzije grafike z dodatki: 1786 mm x 806 mm; dimenzije grafike za enoto nad glavo: 800 mm x 290 mm oziroma 806 mm x 296 mm z dodatki) natisnemo na vinyl folijo, ki jo nato kaširamo na ploščo, ki je del sistema za pult.

Grafiko lahko z laminacijo dodatno zaščitimo pred mehanskimi poškodbami.Sprejemamo odprte datoteke iz programskih okolij PC - CorelDRAW, Microsoft Office, Adobe Reader – pdf format in druge formate. Priložiti je potrebno tudi: v dokumentu uporabljene pisave (True Type), ali pisave spremeniti v vektorsko obliko (Convert to Curves). Slike naj bodo shranjene v TIFF ali JPG formatu, v modusu CMYK, z ločljivostjo 300 dpi.Najpogostejše napake:- slike niso v CMYK barvnem prostoru- slike TIFF, JPG imajo premalo resolucijo (manj kot 300 dpi)- mere dokumenta ne ustrezajo- tekst ni v krivuljah, fonti niso priloženi- manjka dodatek za porezavo (3 mm)- napačno merjenje - vizitke niso standardne velikosti, zgibanka se ne zgiba pravilnoOb morebitni napaki, ki je nastala, vas o tem obvestimo in se dogovorimo o odpravi teh napak.Optimalni format datoteke za digitalni tisk je:PDF format (Portable Document Format)Za tehnično pomoč in navodila prosimo pokličite.

Podobni izdelki

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.