Menu
Your Cart

Promo stena - Banner - 1750x1000mm

Promo stena - Banner - 1750x1000mm
1
Izberite material in dodelavo:
2 Izberite količino in termin dostave:
Ekonomična izdelava Standarnda izdelava Izdelava v 1 dnevu
error error error
Naklada (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena:
Potrebujete količino, ki ni navedena zgoraj?
V polje vpišite poljubno količino, ki jo potrebujete!
Vpisana količina ni na voljo?
3 Izberite termin izdelave / odpreme naročila:
Termin izdelave velja še:

Predvidena dostava po pošti

4 Povzetek naročila:
Promo stena - Banner - 1750x1000mm
Dimenzije: 1750 mm x 1000 mm
Količina:
Cena/kos:
+DDV
Termin izdelave:
Teža:
1420 g
Poštnina:
0€+DDV
Predvidena dobava:

 kos

 + 

36,42 €
V košarico

Promo stena dimenzije 1750 mm x 1000 mm!

Lična promocijska stena za oglaševanje in predstavitev vašega reklamnega sporočila na sejmih in drugih prireditvah. Sistem promo stene omogoča enostavno in hitro sestavljanje, vključuje pa tudi torbo za lažji transport. 

Grafiko natisnemo na cerado dimenzij 1750 mm x 1200 mm. Iz zgornje in spodnje strani je po 100 mm dodatka zaradi žepa, ki omogoča namestitev na droge sistema promo stene. 

Sistem je zelo prilagodljiv, kar omogoča nastavljanje tako po širini kot po višini. Minimalna nastavitev širine sistema je 1750 mm, maksimalna pa 3000 mm. Minimalna nastavitev višine je 1000 mm, maksimalna pa 2400 mm. V primeru, da potrebujete cerado za promo steno dimenzije, ki ni navedena, nam pošljite povpraševanje na info@tiskarna-aip-si ali nas pokličite na (02) 534 15 00Sprejemamo odprte datoteke iz programskih okolij PC - CorelDRAW, Microsoft Office, Adobe Reader – pdf format in druge formate. Priložiti je potrebno tudi: v dokumentu uporabljene pisave (True Type), ali pisave spremeniti v vektorsko obliko (Convert to Curves). Slike naj bodo shranjene v TIFF ali JPG formatu, v modusu CMYK, z ločljivostjo 300 dpi.Najpogostejše napake:- slike niso v CMYK barvnem prostoru- slike TIFF, JPG imajo premalo resolucijo (manj kot 300 dpi)- mere dokumenta ne ustrezajo- tekst ni v krivuljah, fonti niso priloženi- manjka dodatek za porezavo (3 mm)- napačno merjenje - vizitke niso standardne velikosti, zgibanka se ne zgiba pravilnoOb morebitni napaki, ki je nastala, vas o tem obvestimo in se dogovorimo o odpravi teh napak.Optimalni format datoteke za digitalni tisk je:PDF format (Portable Document Format)Za tehnično pomoč in navodila prosimo pokličite.

Podobni izdelki

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.