Menu
Your Cart

Poslovna mapa A4 - 220x310mm

Poslovna mapa A4 - 220x310mm
1
Izberite material in dodelavo:
2 Izberite količino in termin dostave:
Ekonomična izdelava Standarnda izdelava Izdelava v 1 dnevu
error error error
Naklada (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena:
Potrebujete količino, ki ni navedena zgoraj?
V polje vpišite poljubno količino, ki jo potrebujete!
Vpisana količina ni na voljo?
3 Izberite termin izdelave / odpreme naročila:
Termin izdelave velja še:

Predvidena dostava po pošti

4 Povzetek naročila:
Poslovna mapa A4 - 220x310mm
Odprte dimenzije: 495 x 310 mm
Količina:
Cena/kos:
+DDV
Termin izdelave:
Teža:
8 g
Poštnina:
0€+DDV
Predvidena dobava:

 kos

 + 

0,73 €
V košarico

Lične poslovne mape formata A4 - 220 mm x 310 mm

Lepa poslovna mapa v podobi vašega podjetja je primerna tako za oglaševanje kot za poslovno komunikacijo. Da o njeni uporabnosti sploh ne izgubljamo besed.

Poslovne mape je mogoče natisniti na obeh straneh ali na eno stran. Ni pravil. Odločilni dejavnik je le željena podobno. Nekateri prisegajo na minimalizem, drugi na luksuz.

Tiskamo jih na debelejši oziroma trši karton, večinoma premazni, redko pa na nepremazni in recikliran.

Ker so poslovne mape stalno v obtoku, jih je priporočljivo zaščititi s plastifikacijo.Sprejemamo odprte datoteke iz programskih okolij PC - CorelDRAW, Microsoft Office, Adobe Reader – pdf format in druge formate. Priložiti je potrebno tudi: v dokumentu uporabljene pisave (True Type), ali pisave spremeniti v vektorsko obliko (Convert to Curves). Slike naj bodo shranjene v TIFF ali JPG formatu, v modusu CMYK, z ločljivostjo 300 dpi.Najpogostejše napake:- slike niso v CMYK barvnem prostoru- slike TIFF, JPG imajo premalo resolucijo (manj kot 300 dpi)- mere dokumenta ne ustrezajo- tekst ni v krivuljah, fonti niso priloženi- manjka dodatek za porezavo (3 mm)- napačno merjenje - vizitke niso standardne velikosti, zgibanka se ne zgiba pravilnoOb morebitni napaki, ki je nastala, vas o tem obvestimo in se dogovorimo o odpravi teh napak.Optimalni format datoteke za digitalni tisk je:PDF format (Portable Document Format)Za tehnično pomoč in navodila prosimo pokličite.

Podobni izdelki

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.