Menu
Your Cart

Pisalni blok A6 - Lepljen - 105x148mm

Pisalni blok A6 - Lepljen - 105x148mm
1
Izberite material in dodelavo:
2 Izberite količino in termin dostave:
Ekonomična izdelava Standarnda izdelava Izdelava v 1 dnevu
error error error
Naklada (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena:
Potrebujete količino, ki ni navedena zgoraj?
V polje vpišite poljubno količino, ki jo potrebujete!
Vpisana količina ni na voljo?
3 Izberite termin izdelave / odpreme naročila:
Termin izdelave velja še:

Predvidena dostava po pošti

4 Povzetek naročila:
Pisalni blok A6 - Lepljen - 105x148mm
Dimenzije: 105 mm x 148 mm
Količina:
Cena/kos:
+DDV
Termin izdelave:
Teža:
79 g
Poštnina:
0€+DDV
Predvidena dobava:

 kos

 + 

1,16 €
V košarico

Pisalni blok formata A6 - 105 mm x 148 mm

Format porezave: 105 mm x 148 mm

Priprava formata za tisk:  111 mm x 154 mm

Pisalni bloki so izvrsten pripomoček tako za interno uporabo, kot promocijo vašega podjetja na konferenci, sejmu ali drugem dogodku.

Vsestransko uporabni in praktični so tudi kot orodje promocije. Lahko izbirate med standardnimi formati ali pa se odločite za format, ki ustreza vam.  Vaš pisalni blok lahko obrežemo točno na vaš želen format.Sprejemamo odprte datoteke iz programskih okolij PC - CorelDRAW, Microsoft Office, Adobe Reader – pdf format in druge formate. Priložiti je potrebno tudi: v dokumentu uporabljene pisave (True Type), ali pisave spremeniti v vektorsko obliko (Convert to Curves). Slike naj bodo shranjene v TIFF ali JPG formatu, v modusu CMYK, z ločljivostjo 300 dpi.Najpogostejše napake:- slike niso v CMYK barvnem prostoru- slike TIFF, JPG imajo premalo resolucijo (manj kot 300 dpi)- mere dokumenta ne ustrezajo- tekst ni v krivuljah, fonti niso priloženi- manjka dodatek za porezavo (3 mm)- napačno merjenje - vizitke niso standardne velikosti, zgibanka se ne zgiba pravilnoOb morebitni napaki, ki je nastala, vas o tem obvestimo in se dogovorimo o odpravi teh napak.Optimalni format datoteke za digitalni tisk je:PDF format (Portable Document Format)Za tehnično pomoč in navodila prosimo pokličite.

Podobni izdelki

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.