Menu
Your Cart

Katalog A5 - Pokončen - Spiralna vezava, trde platnice - 148x210mm

Katalog A5 - Pokončen - Spiralna vezava, trde platnice - 148x210mm
1
Izberite material in dodelavo:
2 Izberite količino in termin dostave:
Ekonomična izdelava Standarnda izdelava Izdelava v 1 dnevu
error error error
Naklada (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena:
Potrebujete količino, ki ni navedena zgoraj?
V polje vpišite poljubno količino, ki jo potrebujete!
Vpisana količina ni na voljo?
3 Izberite termin izdelave / odpreme naročila:
Termin izdelave velja še:

Predvidena dostava po pošti

4 Povzetek naročila:
Katalog A5 - Pokončen - Spiralna vezava, trde platnice - 148x210mm
Dimenzije: 148 mm x 210 mm
Količina:
Cena/kos:
+DDV
Termin izdelave:
Teža:
103 g
Poštnina:
0€+DDV
Predvidena dobava:

 kos

 + 

1,37 €
V košarico

Visokokakovosten tisk in vezava s spiralo katalogov formata A5 - 148 mm x 210 mm!

Spiralna vezava omogoča fleksibilnost obračanja strani za 360 stopinj in prostoročno branje. Ta vezava je kot nalašč za knjige z recepti, rokovnike, priročnike in kataloge. Je enostavna in hitra vezava, pri kateri liste med seboj povežemo s kovinsko špiralo in na ta način dobimo čvrst knjižni blok.

Za vezavo s spiralo lahko izbirate med kovinskimi spiralami bele, srebrni in črne barve. 

Knjižni blok je lahko tiskan enostransko ali obojestransko v črno-beli ali barvni tehniki. Na voljo so nepremazni, premazni in voluminozni papirji v vseh standardnih gramaturah.

Po želji je lahko ovitek - platnica iz debelejšega materiala (karton), z možnostjo plastificiranja z mat, gloss, ali softtouch folijo.



Sprejemamo odprte datoteke iz programskih okolij PC - CorelDRAW, Microsoft Office, Adobe Reader – pdf format in druge formate. Priložiti je potrebno tudi: v dokumentu uporabljene pisave (True Type), ali pisave spremeniti v vektorsko obliko (Convert to Curves). Slike naj bodo shranjene v TIFF ali JPG formatu, v modusu CMYK, z ločljivostjo 300 dpi.Najpogostejše napake:- slike niso v CMYK barvnem prostoru- slike TIFF, JPG imajo premalo resolucijo (manj kot 300 dpi)- mere dokumenta ne ustrezajo- tekst ni v krivuljah, fonti niso priloženi- manjka dodatek za porezavo (3 mm)- napačno merjenje - vizitke niso standardne velikosti, zgibanka se ne zgiba pravilnoOb morebitni napaki, ki je nastala, vas o tem obvestimo in se dogovorimo o odpravi teh napak.Optimalni format datoteke za digitalni tisk je:PDF format (Portable Document Format)Za tehnično pomoč in navodila prosimo pokličite.

Podobni izdelki

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.