Rate Tiskarna customer support, powered by txt.me
Menu
Your Cart

Jedilna podloga A3 - Nepremazni papir - 420x297mm

Jedilna podloga A3 - Nepremazni papir - 420x297mm
1
Izberite material in dodelavo:
2 Izberite količino in termin dostave:
Ekonomična izdelava Standarnda izdelava Izdelava v 1 dnevu
error error error
Naklada (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena:
Potrebujete količino, ki ni navedena zgoraj?
V polje vpišite poljubno količino, ki jo potrebujete!
Vpisana količina ni na voljo?
3 Izberite termin izdelave / odpreme naročila:
Termin izdelave velja še:

Predvidena dostava po pošti

4 Povzetek naročila:
Jedilna podloga A3 - Nepremazni papir - 420x297mm
Dimenzije: 420 mm x 297 mm
Količina:
Cena/kos:
+DDV
Termin izdelave:
Teža:
13 g
Poštnina:
0€+DDV
Predvidena dobava:

 kos

 + 

0,24 €
V košarico

Jedilne podloge formata A3 - 420 mm x 297 mm, nepremazni papir.

Jedilne podloge so natisnjene na tanjše nepremazne materiale, na katere je možno pisati, risati ali barvati z barvicami in drugimi pisali. Po navadi so natisnjene barvno ali črno-belo enostransko. 

So odličen promocijski izdelek, hkrati pa z njimi zaščitimo površino. Ker so nepremazni materiali primerni za pisanje oziroma barvanje, so lahko tudi odlična zaposlitev za najmlajše v obliki pobarvank.Sprejemamo odprte datoteke iz programskih okolij PC - CorelDRAW, Microsoft Office, Adobe Reader – pdf format in druge formate. Priložiti je potrebno tudi: v dokumentu uporabljene pisave (True Type), ali pisave spremeniti v vektorsko obliko (Convert to Curves). Slike naj bodo shranjene v TIFF ali JPG formatu, v modusu CMYK, z ločljivostjo 300 dpi.Najpogostejše napake:- slike niso v CMYK barvnem prostoru- slike TIFF, JPG imajo premalo resolucijo (manj kot 300 dpi)- mere dokumenta ne ustrezajo- tekst ni v krivuljah, fonti niso priloženi- manjka dodatek za porezavo (3 mm)- napačno merjenje - vizitke niso standardne velikosti, zgibanka se ne zgiba pravilnoOb morebitni napaki, ki je nastala, vas o tem obvestimo in se dogovorimo o odpravi teh napak.Optimalni format datoteke za digitalni tisk je:PDF format (Portable Document Format)Za tehnično pomoč in navodila prosimo pokličite.

Podobni izdelki

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.