Menu
Your Cart

Spoštovani, da bo mesec umetnikov tudi vam prinesel obilo navdiha vam v februarju podarjamo kupon za 10% popusta na vse izdelke, v košarici vpišite kupon: FRANCE

Brošura A5 - Pokončen - Mehka vezava - Šivano, lepljeno - 148x210mm

Brošura A5 - Pokončen - Mehka vezava - Šivano, lepljeno - 148x210mm
1
Izberite material in dodelavo:
Skupno število strani: + 4 strani
2 Izberite količino in termin dostave:
Ekonomična izdelava Standarnda izdelava Izdelava v 1 dnevu
error error error
Naklada (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena:
Potrebujete količino, ki ni navedena zgoraj?
V polje vpišite poljubno količino, ki jo potrebujete!
Vpisana količina ni na voljo?
3 Izberite termin izdelave / odpreme naročila:
Termin izdelave velja še:

Predvidena dostava po pošti

4 Povzetek naročila:
Brošura A5 - Pokončen - Mehka vezava - Šivano, lepljeno - 148x210mm
Dimenzije: 148 mm x 210 mm
Količina:
Cena/kos:
+DDV
Termin izdelave:
Teža:
154 g
Poštnina:
0€+DDV
Predvidena dobava:

 kos

 + 

1,59 €
V košarico

Visokokakovosten tisk in mehka vezava brošur formata A5 - 148 mm x 210 mm!

Kadar gre za publikacije, ki se pogosto uporabljajo in odpirajo (npr. izobraževalni priročniki, strokovne revije, knjige ...), je potrebna bolj trpežna in vzdržljiva vezava, pri kateri je knjižni blok šivan z nitjo, da se prepreči izpadanje listov. Knjižni blok je razdeljen na več manjših sklopov listov, ki so med seboj v hrbtu povezani s sukancem. Povezane sklope listov se zloži po vrsti, tako da nastane knjižni blok. Knjižni blok se s platnico poveže na način mehke vezave, le da tokrat rezkanje hrbta ni potrebno.

Brošure so navadno tiskane na premaznem ali nepremaznem offset papirju, ki je lahko tudi voluminozen ali 100% recikliran, z obsegom od 32 strani naprej in do maksimalne debeline knjižnega bloka 50 mm.

Ovitek brošure je tiskan na debelejše papirje - kartone, z možnostjo izbire plastificiranja.Sprejemamo odprte datoteke iz programskih okolij PC - CorelDRAW, Microsoft Office, Adobe Reader – pdf format in druge formate. Priložiti je potrebno tudi: v dokumentu uporabljene pisave (True Type), ali pisave spremeniti v vektorsko obliko (Convert to Curves). Slike naj bodo shranjene v TIFF ali JPG formatu, v modusu CMYK, z ločljivostjo 300 dpi.Najpogostejše napake:- slike niso v CMYK barvnem prostoru- slike TIFF, JPG imajo premalo resolucijo (manj kot 300 dpi)- mere dokumenta ne ustrezajo- tekst ni v krivuljah, fonti niso priloženi- manjka dodatek za porezavo (3 mm)- napačno merjenje - vizitke niso standardne velikosti, zgibanka se ne zgiba pravilnoOb morebitni napaki, ki je nastala, vas o tem obvestimo in se dogovorimo o odpravi teh napak.Optimalni format datoteke za digitalni tisk je:PDF format (Portable Document Format)Za tehnično pomoč in navodila prosimo pokličite.

Podobni izdelki

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.