Menu
Your Cart

Brošura A5 - Ležeče - Mehka vezava - Rezkano, lepljeno - 210x148mm

Brošura A5 - Ležeče - Mehka vezava - Rezkano, lepljeno - 210x148mm
1
Izberite material in dodelavo:
Skupno število strani: + 4 strani
2 Izberite količino in termin dostave:
Ekonomična izdelava Standarnda izdelava Izdelava v 1 dnevu
error error error
Naklada (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena:
Potrebujete količino, ki ni navedena zgoraj?
V polje vpišite poljubno količino, ki jo potrebujete!
Vpisana količina ni na voljo?
3 Izberite termin izdelave / odpreme naročila:
Termin izdelave velja še:

Predvidena dostava po pošti

4 Povzetek naročila:
Brošura A5 - Ležeče - Mehka vezava - Rezkano, lepljeno - 210x148mm
Dimenzije: 210 mm x 148 mm
Količina:
Cena/kos:
+DDV
Termin izdelave:
Teža:
183 g
Poštnina:
0€+DDV
Predvidena dobava:

 kos

 + 

1,59 €
V košarico

Visokokakovosten tisk in vezava brošur formata A5, ležeče - 210 mm x 148 mm!

Mehka vezava nudi široko paleto uporabe – od knjig, zbornikov, izobraževalnih priročnikov, do katalogov in drugih predstavitvenih tiskovin z večjim obsegom. 

Najenostavnejša izvedba je z broširanjem oz. rezkanjem hrbta, kar zadostuje za občasno rabo publikacij. Vezava se zgodi tako, da stroj knjižni blok porezka in prevleče z močnim lepilom ki se ob stiku s platnico hitro strdi in vse skupaj poveže. Broširanje je možno že pri obsegu 40 strani oz. pri debelini knjižnega bloka minimalno 2 mm. Z postopkom mehke vezave oziroma broširanja lahko vežemo knjige do debeline 50 mm.

Ovitek oz. platnica brošure je navadno tiskana na debelejše papirje - kartone, z možnostjo izbire plastificiranja.Sprejemamo odprte datoteke iz programskih okolij PC - CorelDRAW, Microsoft Office, Adobe Reader – pdf format in druge formate. Priložiti je potrebno tudi: v dokumentu uporabljene pisave (True Type), ali pisave spremeniti v vektorsko obliko (Convert to Curves). Slike naj bodo shranjene v TIFF ali JPG formatu, v modusu CMYK, z ločljivostjo 300 dpi.Najpogostejše napake:- slike niso v CMYK barvnem prostoru- slike TIFF, JPG imajo premalo resolucijo (manj kot 300 dpi)- mere dokumenta ne ustrezajo- tekst ni v krivuljah, fonti niso priloženi- manjka dodatek za porezavo (3 mm)- napačno merjenje - vizitke niso standardne velikosti, zgibanka se ne zgiba pravilnoOb morebitni napaki, ki je nastala, vas o tem obvestimo in se dogovorimo o odpravi teh napak.Optimalni format datoteke za digitalni tisk je:PDF format (Portable Document Format)Za tehnično pomoč in navodila prosimo pokličite.

Podobni izdelki

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.