Rate Tiskarna customer support, powered by txt.me
Menu
Your Cart

Zapestni trakovi

Personalizirani zapestni trakovi natisnjeni enostransko in po potrebi oštevilčeni so odlična tiskovina za organizacijo množičnih dogodkov.
Dimenzije: 255 mm x 18 mm
Trpežni zapestni trakovi dimenzije 255 mm x 18 mm.Zapestni trakovi so nepogrešljiva tiskovina predvsem za tiste, ki organizirajo množične dogodke, koncerte, festivale in podobno. Izdelani so iz trpežnega vodoodpornega materiala, ki je hkrati odporen proti trganju in biorazgradljiv, na hrbtni st..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 2 do 2 (1 strani)

Nepogrešljiva tiskovina na koncertih, dogodkih in podobno!

Zapestni trakovi so nepogrešljiva tiskovina predvsem za tiste, ki organizirajo množične dogodke, koncerte, festivale in podobno. Izdelani so iz trpežnega vodoodpornega materiala, ki je hkrati odporen proti trganju in biorazgradljiv, na hrbtni strani pa imajo močan samolepilni trak.

Zapestni trakovi se tiskajo enostransko z grafiko po vaši želji, možno pa jih je tudi oštevilčiti.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.