Menu
Your Cart

Piši-briši nalepke

Piši-briši samolepilna folija, na katero lahko pišemo s kredami. možnost tiska. Tiskamo ugodno, zanesljivo, z izjemno hitro dostavo!
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 1 do 1 (1 strani)

Folija, na katero lahko pišemo s kredami!

Piši-briši folije je odlična rešitev za dekoracijo, ki je hkrati funkcionalna in privlačna! Ne glede na to, ali prenavljate stara vrata in okvirje ali želite prostoru dodati kanček osvežitve, vnese piši-briši folija v prostor prefinjen videz. Odlično se prilega tako v restavracijah, pisarnah kot tudi doma.

Uporabljate jo lahko za določanje obveznosti, nalog, cenikov, risanje in podobno, ob spremembi ponudbe ali obveznosti pa preprosto folijo zbrišete in napišete nove.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.