Menu
Your Cart

Podloge za mizo

Podloge za mizo potiskamo v barvah in motivih vašega podjetja. Offset tisk zagotavlja možnost večjih naklad in nizkih stroškov.
Dimenzije: 594 mm x 400 mm
Namizne podloge dimenzije 594 mm x 400 mmPlakat je velik list papirja, ki je potiskan z raznimi informacijami in je namenjen oglaševanju na javnih mestih. Po navadi so plakati natisnjeni enostransko, na klasičen 150 g/m2 premazni papir, primeren za krajšo uporabo na prostem in srednjeročne notranje ..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 2 do 2 (1 strani)

Funkcionalno in privlačno poslovno darilo!

Tako kot pisalni bloki ali beležke so namizne podloge oziroma bloki zelo dobro in predvsem dolgotrajno promocijsko darilo. Namizne podloge, natisnjene s koledarjem in več posameznimi listi, lahko uporabljate skozi vse leto. Med delom za računalnikom ali telefonskim klicem lahko hitro naredite zapiske na večjem delu papirja, namenjenem pisanju in jih uporabite in pregledate pozneje. Tako kot beležnice, lahko svoje namizne bloke naročite na naši spletni strani.

Namizne podloge so:

  • natisnjene s pomenljivim logotipom podjetja
  • vizualno izboljšane s široko paleto barv in dizajnov
  • na voljo v različnih velikostih
  • na posameznih straneh so lahko natisnjena reklamna sporočila in slike

Logotipe, grafike in reklamna sporočila lahko natisnemo na poljubnem mestu v naslednjih barvah: 1/0-barvna (črna), 2/0-barvna (črna + HKS), 4/0-barvna (euroscale). S 4-barvnim tiskom je mogoče natisniti skoraj katero koli barvo.

Na hrbtno stran namizne podloge je zalepljena siva lepenka, ki zagotavlja stabilnost. Ta v veliki meri preprečuje drsenje namiznega bloka in ščiti pohištvo pod njim.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.