Menu
Your Cart

Papirni bloki

Papirni bloki, ki jih natisnemo v barvah in z logotipom vašega podjetja. Možnih je več formatov, barv in oblik.

Nepogrešljiv pripomoček, ki je dnevno v uporabi!

Pisalni bloki so izvrsten pripomoček tako za interno uporabo, kot promocijo vašega podjetja na konferenci, sejmu ali drugem dogodku.

Vsestransko uporabni in praktični so tudi kot orodje promocije. Lahko izbirate med standardnimi formati ali pa se odločite za format, ki ustreza vam.  Vaš pisalni blok lahko obrežemo točno na vaš želen format.

Ker so pisalni bloki namenjeni zapisovanju in beleženju, je izbira brezlesnega papirja logična - nepremaznega ali recikliranega. Primerne gramature se gibljejo med 90 g/m2 do 120 g/m2.

Ne glede na izbrano število listov, imajo vsi bloki podložni list, ki je iz tršega kartona in je nepotiskan. Lahko se pa odločite tudi za tisk platnice, v katero je pisalni blok zalepljen.

Pisalni bloki so lepljeni, ali v glavi ali v hrbtu, to je seveda odvisno od vaše grafične priprave, kjer s postavitvijo, vodoravno ali navpično, določite tudi smer lepljenja.

In nenazadnje je tu še možnost luknjanja. Tako so vaši bloki pripravljeni za v registrator in ni več bojazni, da bi vaše zapiske iskali, takrat ko jih boste spet potrebovali.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.