Menu
Your Cart

Enolistni koledarji

Enolistni koledarji v novoletnem programu, tiskani v standardnih in poljubnih formatih. Ugodno in zanesljivo!
Dimenzije: 315 mm x 470 mm
Enolistni koledarji dimenzije 315 mm x 470 mm. Enolistni koledarji so cenovno ugodna izbira promocije za podjetja, društva, klube in podobno.Tiskajo se na debelejše premazne ali nepremazne papirje že od 10 kos naprej, za obešanje na steno pa poskrbimo z vrtanjem luknjice v glavi koledarja. ..
Dimenzije: 210 mm x 297 mm
Lični enolistni koledarji formata A4 - 210 mm x 297 mmEnolistni koledarji so cenovno ugodna izbira promocije za podjetja, društva, klube in podobno. Tiskajo se na debelejše premazne ali nepremazne papirje že od 10 kos naprej, za obešanje na steno pa poskrbimo z vrtanjem luknjice v glavi koledar..
Dimenzije: 470 mm x 315 mm
Enolistni, ležeči koledarji dimenzije 470 mm x 315 mm. Enolistni koledarji so cenovno ugodna izbira promocije za podjetja, društva, klube in podobno.Tiskajo se na debelejše premazne ali nepremazne papirje že od 10 kos naprej, za obešanje na steno pa poskrbimo z vrtanjem luknjice v glavi koledar..
Dimenzije: 210 mm x 297 mm
Lični enolistni, ležeči koledarji formata A4 - 297 mm x 210 mmEnolistni koledarji so cenovno ugodna izbira promocije za podjetja, društva, klube in podobno. Tiskajo se na debelejše premazne ali nepremazne papirje že od 10 kos naprej, za obešanje na steno pa poskrbimo z vrtanjem luknjice v glavi..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)

Personalizirani lični enolistni koledarji za vsak okus!

Enolistni koledarji se najpogosteje tiskajo enostransko na debelejše papirje. Koledarje tiskamo na premazne ali nepremazne papirje gramature 250 g/m2. 

Najpogosteje izbran format enolistnih koledarjev je A3, lahko pa se odločite za tisk koledarja v drugih poljubnih formatih. Med enolistne koledarje prav tako spadajo tako imenovani žepni koledarji, ki pa se tiskajo obojestransko. 

Vaše tiskovine lahko še dodatno zaščitimo z mat, gloss ali soft-touch plastifikacijo. 

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.