Menu
Your Cart
Dragi poslovni partnerji, navkljub trenutnim razmeram s pandemijo vam sporočamo da delujemo NEMOTENO.

Spiralna vezava z trdimi platnicami

Digitalni in offset tisk brošur in katalogov. Možnost vezave s špiralo v treh različnih barvah s trdimi platnicami iz lepenke.
Dimenzije: 210 mm x 297 mm
Visokokakovosten tisk in vezava vseh vrst publikacij!Spiralna vezava omogoča fleksibilnost obračanja strani za 360 stopinj in prostoročno branje. Ta vezava je kot nalašč za knjige z recepti, rokovnike, priročnike in kataloge. Je enostavna in hitra vezava, pri kateri liste med seboj povežemo s k..
Prikazujem 1 od 1 do 1 (1 strani)

Visokokakovosten tisk in vezava vseh vrst publikacij!

Spiralna vezava omogoča fleksibilnost obračanja strani za 360 stopinj in prostoročno branje. Ta vezava je kot nalašč za knjige z recepti, rokovnike, priročnike in kataloge. Je enostavna in hitra vezava, pri kateri liste med seboj povežemo s kovinsko špiralo in na ta način dobimo čvrst knjižni blok.

Za vezavo s spiralo lahko izbirate med kovinskimi spiralami bele, srebrni in črne barve. 

Knjižni blok je lahko tiskan enostransko ali obojestransko v črno-beli ali barvni tehniki. Na voljo so nepremazni, premazni in voluminozni papirji v vseh standardnih gramaturah.

Standardni prevlečni material je tiskan na premazni papir gramature 150 g/m2, z možnostjo plastificiranja z mat, gloss, ali softtouch folijo in ga nato kaširamo oz. zalepimo na lepenko, debeline 2,5 mm.

Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.