Menu
Your Cart

Poličniki - Vobler - Wobbler

Poličniki ali wobblerji - vobler natisnjeni in izsekani po Vaših željah. Wobbler je oglaševalsko orodje, ki se ga pritrdi na polico izložbe.
Dimenzije: Ø 120mm
Wobbler oz. poličnik, dimenzije Ø 120 mm!Wobbler je majhno oglaševalsko orodje, ki izgleda kot da lebdi v višini oči, pritrjen je na prilagodljiv prozorni PVC trak.Naši wobblerji so izdelki iz kartic, opremljenimi s plastičnimi trakovi, ki omogočajo, da jih pritrdite na skoraj vsako površino. K..
Dimenzije: 105 mm x 148 mm
Wobbler oz. poličnik A6 formata - 105 mm x 148 mm!Wobbler je majhno oglaševalsko orodje, ki izgleda kot da lebdi v višini oči, pritrjen je na prilagodljiv prozorni PVC trak.Naši wobblerji so izdelki iz kartic, opremljenimi s plastičnimi trakovi, ki omogočajo, da jih pritrdite na skoraj vsako površin..
Dimenzije: 15 mm x 85 mm
PVC trak dimenzije 15 mm x 85 mm!Prozorni PVC trak je primeren za poličnike oziroma voblerje, saj ima na dnu in na vrhu dodan obojestranski lepilni trak, ki omogoča enostavno pritrjevanje.Wobbler pa je majhno oglaševalsko orodje, ki izgleda kot da lebdi v višini oči, pritrjen je na prilagodljiv proz..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)

Oglaševanje, ki kar skoči iz polic!

Wobbler je majhno oglaševalsko orodje, ki izgleda kot da lebdi v višini oči, pritrjen je na prilagodljiv prozorni PVC trak

Naši wobblerji so izdelki iz kartic, opremljenimi s plastičnimi trakovi, ki omogočajo, da jih pritrdite na skoraj vsako površino. Ko so pritrjeni, se zibljejo! Tiskamo jih na 300g premazni papir in izsekamo v obliki kroga, kvadrata, pravokotnika ali pa poljubni obliki.

Nihajo pred vašimi potrošniki, na vaših policah, na vašem pultu, v vašem šanku, na vaših vratih - pravzaprav se radi nihajo skoraj povsod.

Poličniki so lahko po naročilu tudi dodatno laminirani – prevlečeni z zaščitno UV folijo, ki daje grafiki dodatno UV in mehansko zaščito. Lahko jih tudi dodatno še plastificiramo z mat, gloss ali soft-touch folijo

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.