Menu
Your Cart

Plakati

Plakati so izdelki oz. tiskovine, ki jih najpogosteje potrebujete za predstavitev vašega izdelka, storitve ali podjetja.
Dimenzije: 500 mm x 707 mm
Oglasni plakati formata B2 - 500 mm x 707 mmPlakat je velik list papirja, ki je potiskan z raznimi informacijami in je namenjen oglaševanju na javnih mestih. Po navadi so plakati natisnjeni enostransko, na klasičen 150 g/m2 premazni papir, primeren za krajšo uporabo na prostem in srednjeročne notran..
Dimenzije: 707 mm x 1000 mm
Plakati formata B1 - 707 mm x 1000 mmPlakat je velik list papirja, ki je potiskan z raznimi informacijami in je namenjen oglaševanju na javnih mestih. Po navadi so plakati natisnjeni enostransko, na klasičen 150 g/m2 premazni papir, primeren za krajšo uporabo na prostem in srednjeročne notranje apli..
Dimenzije: 1000 mm x 1414 mm
Oglasni plakati formata B0 - 1000 mm x 1414 mmPlakat je velik list papirja, ki je potiskan z raznimi informacijami in je namenjen oglaševanju na javnih mestih. Po navadi so plakati natisnjeni enostransko, na klasičen 150 g/m2 premazni papir, primeren za krajšo uporabo na prostem in srednjeročne notr..
Dimenzije: 297 mm x 420 mm
Oglasni plakati formata A3 - 297 mm x 420 mmPlakat je velik list papirja, ki je potiskan z raznimi informacijami in je namenjen oglaševanju na javnih mestih. Po navadi so plakati natisnjeni enostransko, na klasičen 150 g/m2 premazni papir, primeren za krajšo uporabo na prostem in srednjeročne notran..
Dimenzije: 420 mm x 594 mm
Oglasni plakati formata A2 - 420 mm x 594 mmPlakat je velik list papirja, ki je potiskan z raznimi informacijami in je namenjen oglaševanju na javnih mestih. Po navadi so plakati natisnjeni enostransko, na klasičen 150 g/m2 premazni papir, primeren za krajšo uporabo na prostem in srednjeročne notran..
Dimenzije: 594 mm x 841 mm
Oglasni plakati formata A1 - 594 mm x 841 mmPlakat je velik list papirja, ki je potiskan z raznimi informacijami in je namenjen oglaševanju na javnih mestih. Po navadi so plakati natisnjeni enostransko, na klasičen 150 g/m2 premazni papir, primeren za krajšo uporabo na prostem in srednjeročne notran..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 7 do 7 (1 strani)

Edinstvena vizualna komunikacija obveščanja!

Materiali za oglasne plakate

Svila/sijajni zaključni papir
90 | 135 | 170 | 250 | 300 g / m²
Ta papir je zaključen s premazom iz sintetične svile ali sijaja. Tako nastane bolj dodelana, bolj gladka in močnejša površina, kar omogoča visoko reprodukcijo in boljšo kakovost tiskanja, zlasti pri slikah in obrisih.

Povečanje ostrine in dolgoživosti barv z zaključki
Naš mat ali sijoč UV premaz se takoj po tiskanju nanese na celotno površino in posuši z UV svetlobo; vezivno sredstvo ne vsebuje topil in je dobro za okolje. V nasprotju s sijočim vzorcem mat UV premaz nima tako dobrega kontrastnega učinka zaradi razprševanja svetlobe, vendar je ostra kakovost, ki jo daje plakatnim slikam, plus. Ker je namen UV premaza utrditi plakat, bo površina bolje zaščitena pred korozijo in bo trajala dlje.
Z laminacijo papir premažemo s tanko plastjo, da povečamo odpornost na trganje. To daje plakatu lahkoten lesk, postane prijeten na otip in izboljša barvni učinek. To izgleda še bolje, če uporabljate papir za zaključno tiskanje.

UV premaz
sijaj | mat zaključek
Obogatite svoje tiskane izdelke z UV lakom in dajte svojemu naročilu visokokakovosten pridih. Zahvaljujoč sodobnim zaključnim metodam je vaš izdelek zelo odporen in odporen na zunanje vplive.

Laminacija
mat zaključek | sijaj | mehak dotik

Dajte svojemu izdelku eleganten videz in kakovosten občutek. Poudarite svoje standarde kakovosti z laminacijo. Izboljša barve in izdelek zaščiti pred zunanjimi vplivi.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.