Menu
Your Cart

Promocijski pulti

Promocijski pulti so odličen pripomoček za učinkovito predstavitev blagovne znamke na sejmih, prodajnih mestih in drugih prireditvah.
Dimenzije grafike: 1270 mm x 900 mm
Okrogli prenosni promocijski pulti!Okrogel promocijski pult je sestavljen iz PVC materialov ter MDF zgornje in spodnje plošče. Pult omogoča enostavno in hitro sestavljanje, vključuje pa tudi torbo za lažji transport. Premer okroglega pulta znaša 400 mm, višina pa 940 mm.Pripravljeno grafiko (di..
Dimenzije grafike: 1820 mm x 900 mm
Veliki prenosni promocijski pulti!Okrogel promocijski pult je sestavljen iz PVC materialov ter MDF zgornje in spodnje plošče. Pult omogoča enostavno in hitro sestavljanje, vključuje pa tudi torbo za lažji transport. Širina pulta znaša 450 mm, dolžina 910 mm, višina pa 940 mm.Pripravljeno grafik..
Dimenzije grafike: 1780 mm x 800 mm, 800 mm x 290 mm
Promocijski pulti ˝Economic˝!Promocijski pult je sestavljen iz PVC materialov ter MDF zgornje in spodnje plošče. Sistem ima dodatno enoto nad glavo, s katero je vaš pult bolje opazen tudi od daleč. Pult omogoča enostavno in hitro sestavljanje, vključuje pa tudi torbo za lažji transport. Širina ..
Dimenzije grafike: 1820 mm x 900 mm, 800 mm x 300 mm
Promocijski pulti ˝Exclusive˝!Promocijski pult je sestavljen iz PVC materialov ter MDF zgornje in spodnje plošče. Sistem ima dodatno enoto nad glavo, s katero je vaš pult bolje opazen tudi od daleč. Pult omogoča enostavno in hitro sestavljanje, vključuje pa tudi torbo za lažji transport. Širina..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)

Edinstvena vizualna komunikacija promoviranja na sejmih in drugih prireditvah!

Promocijski pulti se, poleg sejmov, uporabljajo na raznih prireditvah ali trgovskih centrih za razne degustacije in druge promocije. Personalizirani promocijski pulti so tako nepogrešljiv in odličen pripomoček za predstavitev vašega podjetja.

Da je promocijski pult izdelan po vaših željah poskrbimo s kvalitetnim tiskom na PVC block-out folijo ali samolepilno nalepko s katero potem pult oblečemo.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.