Menu
Your Cart

Predpasniki

Kuhinjski predpasniki so lahko zelo lepo in uporabno poslovno darilo za vsakega ljubitelja kuhanja. Ugodno in zanesljivo.
Material: Netkan material
Tisk na predpasnike iz netkanega materiala!Izberite promocijske predpasnike, ki so namenjeni tisku vašega logotipa ali sporočila. Potiskani kuhinjski predpasniki so lepo in uporabno poslovno darilo, s katerimi bodo tudi bodisi profesionalni ali domači kuharji videti odločno! Izbirate lahko med ..
Material: 100% bombaž
Tisk na bombažne predpasnike z žepom!Izberite promocijske predpasnike, ki so namenjeni tisku vašega logotipa ali sporočila. Potiskani kuhinjski predpasniki so lepo in uporabno poslovno darilo, s katerimi bodo tudi bodisi profesionalni ali domači kuharji videti odločno! Izbirate lahko med bombaž..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)

Poskrbite za dober izgled tudi v kuhinji!

Izberite promocijske predpasnike, ki so namenjeni tisku vašega logotipa ali sporočila. Potiskani kuhinjski predpasniki so lepo in uporabno poslovno darilo, s katerimi bodo tudi bodisi profesionalni ali domači kuharji videti odločno! Izbirate lahko med bombažnimi predpasniki z žepom ali brez.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.