Menu
Your Cart

Tekstilne vrečke

Tekstilne vrečke s tiskom so zelo uporabno in hvaležno promocijsko darilo, ki močno dvigne pojavnost vašega podjetja in so okolju prijazne.
Dimenzije: 380 mm x 420 mm
Tisk na bombažne nakupovalne vrečke 140g/m2 z dolgimi ročaji!Nakupovalne vrčke, torbe, vrečke iz tekstila, vreče in podobno; vsako podjetje ima lahko družbeno odgovorno držo, tudi ko pride do promocijski izdelkov. S personaliziranim tiskom na tekstilne vrečke si lahko zagotovite cenovno ugodno tržno..
Dimenzije: 275 mm x 310 mm
Tisk na manjše bombažne nakupovalne vrečke s kratkimi ročaji!Nakupovalne vrčke, torbe, vrečke iz tekstila, vreče in podobno; vsako podjetje ima lahko družbeno odgovorno držo, tudi ko pride do promocijski izdelkov. S personaliziranim tiskom na tekstilne vrečke si lahko zagotovite cenovno ugodno tržno..
Dimenzije: 440 mm x 370 mm x 180 mm
Tisk na torbe iz jute!Nakupovalne vrčke, torbe, vrečke iz tekstila, vreče in podobno; vsako podjetje ima lahko družbeno odgovorno držo, tudi ko pride do promocijski izdelkov. S personaliziranim tiskom na tekstilne vrečke si lahko zagotovite cenovno ugodno tržno kampanjo, saj gre za izdelek, ki je ze..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)

Atraktivno in uporabno poslovno darilo!

Nakupovalne vrčke, torbe, vrečke iz tekstila, vreče in podobno; vsako podjetje ima lahko družbeno odgovorno držo, tudi ko pride do promocijski izdelkov. S personaliziranim tiskom na tekstilne vrečke si lahko zagotovite cenovno ugodno tržno kampanjo, saj gre za izdelek, ki je zelo uporaben in viden v javnosti, hkrati pa tudi okolju prijazen, saj lahko vrečke iz tekstila uporabimo večkrat in se tako izognemo uporabi plastičnih vrečk.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.