Menu
Your Cart

Transparenti - Mesh

Mesh transparenti so posebej primerni za oglaševanje na pročeljih stavb. Tiskamo ugodno, zanesljivo, z izjemno hitro dostavo!
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 1 do 1 (1 strani)

Popolno promocijsko orodje za oglaševanje na vetrovnih območjih!

Transparent je odličen pripomoček za velikoformatno oglaševanje na prostem, je pa mesh transparent zaradi svojega luknjičastega materiala primeren za oglaševanje na bolj vetrovnih mestih, saj prepušča veter in je zelo odporen na razne vremenske razmere. Pri izbiri velikosti mesh PVS transparenta skorajda ni omejitve, dodatna prednost pa je tudi dolga življenjska doba

Kot že omenjeno, pri velikosti transparenta praktično ni omejitve, saj ga je pri večjih formatih možno sestaviti iz večih delov, ki jih med seboj zavarimo.

Na cerade lahko dodamo tudi kovinske obročke za lažjo končno montažo.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.