Menu
Your Cart

Transparenti - Cerade

Transparent je vzdržljiv, ugoden in najpogosteje izbran izdelek za oglaševanje na prostem. Tiskamo ugodno, zanesljivo, z izjemno hitro dostavo!
Dimenzije: 1000 mm x 1000 mm
Transparent PVC dimenzije 1000 mm x 1000 mmTransparent je odličen pripomoček za velikoformatno oglaševanje na prostem. Pri izbiri velikosti cerade skorajda ni omejitve, dodatna prednost pa je tudi dolga življenjska doba. Kot že omenjeno, pri velikosti transparenta praktično ni om..
Dimenzije: 2000 mm x 1000 mm
Transparenti PVC dimenzije 2000 mm x 1000 mmTransparent je odličen pripomoček za velikoformatno oglaševanje na prostem. Pri izbiri velikosti cerade skorajda ni omejitve, dodatna prednost pa je tudi dolga življenjska doba. Kot že omenjeno, pri velikosti transparenta praktično ni o..
Dimenzije: 1000 mm x 1000 mm
Transparent PVC dimenzije 1000 mm x 1000 mm, FrontlitTransparent je odličen pripomoček za velikoformatno oglaševanje na prostem. Pri izbiri velikosti cerade skorajda ni omejitve, dodatna prednost pa je tudi dolga življenjska doba. Kot že omenjeno, pri velikosti transparenta prakt..
Dimenzije: 2000 mm x 1000 mm
Transparet PVC dimezije 2000 mm x 1000 mm, FrontlitTransparent je odličen pripomoček za velikoformatno oglaševanje na prostem. Pri izbiri velikosti cerade skorajda ni omejitve, dodatna prednost pa je tudi dolga življenjska doba. Kot že omenjeno, pri velikosti transparenta praktič..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)

Popolno promocijsko orodje za oglaševanje na prostem!

Transparent je odličen pripomoček za velikoformatno oglaševanje na prostem. Pri izbiri velikosti cerade skorajda ni omejitve, dodatna prednost pa je tudi dolga življenjska doba

Kot že omenjeno, pri velikosti transparenta praktično ni omejitve, saj ga je pri večjih formatih možno sestaviti iz večih delov, ki jih med seboj zavarimo.

Na cerade lahko dodamo tudi kovinske obročke za lažjo končno montažo. 

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.