Menu
Your Cart

Ovratni trakovi

Kvalitetni ovratni trakovi iz prijetnih materialov, ki so primerni za nošenje akreditacij, ključev, službenih kartic,... Ugodno in zanesljivo.
Dimenzije: razno
Tisk na ovratne trakove!Personalizirani ovratni trakovi potiskani z logotipom vašega podjetja so primerni za nošenje kartic na raznih dogodkih kot so sejmi in konference, ključev, telefonov in podobno. Ovratni trakovi so lahko potiskani obojestransko in primerni tudi za poslovna daril..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 2 do 2 (1 strani)

Idealni dodatek za nošenje akreditacij, službenih kartic in podobno!

Personalizirani ovratni trakovi potiskani z logotipom vašega podjetja so primerni za nošenje kartic na raznih dogodkih kot so sejmi in konference, ključev, telefonov in podobno. 

Ovratni trakovi so lahko potiskani obojestransko in primerni tudi za poslovna darila.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.