Menu
Your Cart

Knjige - trda vezava

Trda italijanska vezava knjig od 10 kos naprej!
Dimenzije: 148 mm x 210 mm
Trda vezava knjig formata A5 - 148 mm x 210 mm!Za trdo vezavo oziroma italijansko vezavo se odločamo takrat ko je izdelek namenjen trajni rabi, saj je najbolj vzdržljiva in hkrati zahtevna vezava. Knjižni blok je šivan z nitjo, da se prepreči izpadanje listov, z dodano gazo. Platnice so iz..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 2 do 2 (1 strani)

Kvaliteten tisk ekskluzivnih knjig s tradicionalni trdo vezavo!

Za trdo vezavo se odločamo takrat ko je izdelek namenjen trajni rabi, saj je najbolj vzdržljiva in hkrati zahtevna vezava. Knjižni blok je šivan z nitjo, da se prepreči izpadanje listov, z dodano gazo. Platnice so izdelane iz trdne lepenke debeline 2 mm, na katero se kašira (lepi) tiskan ovitek, ki je največkrat matt ali gloss plastificiran.  

Če želite dati knjigi poseben pečat, se lahko odločite za barvni zaznamovalni in kapitalni trak, ki je na voljo v različnih barvah.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.