Menu
Your Cart

NCR - samokopirni bloki

NCR - samokopirni bloki za račune, dobavnice, prejemnice in delavne naloge. Vsebina se samodejno kopira na spodnjo stran.
Dimenzije: 210 mm x 297 mm
NCR samokopirni blok formata A4 - 210 mm x 297 mmFormat porezave: 297 mm x 210 mmPriprava formata za tisk:  303 mm x 216 mmZa razliko od pisalnih blokov,  NCR samokopirne bloke odlikuje tisk na poseben papir, ki prepušča pisanje.NCR samokopirni bloki imajo spodaj podložni karton, ki je iz ..
Dimenzije: 297 mm x 210 mm
Ležeči NCR samokopirni blok formata A4 - 297 mm x 210 mmFormat porezave: 210 mm x 297 mmPriprava formata za tisk:  216 mm x 303 mmZa razliko od pisalnih blokov,  NCR samokopirne bloke odlikuje tisk na poseben papir, ki prepušča pisanje.NCR samokopirni bloki imajo spodaj podložni karton, ki..
Dimenzije: 148 mm x 210 mm
NCR samokopirni blok formata A5 - 148 mm x 210 mmFormat porezave: 148 mm x 210 mmPriprava formata za tisk:  154 mm x 216 mmZa razliko od pisalnih blokov,  NCR samokopirne bloke odlikuje tisk na poseben papir, ki prepušča pisanje.NCR samokopirni bloki imajo spodaj podložni karton, ki je iz ..
Dimenzije: 210 mm x 148 mm
NCR samokopirni blok formata A5, ležeči - 210 mm x 148 mmFormat porezave: 148 mm x 210 mmPriprava formata za tisk:  154 mm x 216 mmZa razliko od pisalnih blokov,  NCR samokopirne bloke odlikuje tisk na poseben papir, ki prepušča pisanje.NCR samokopirni bloki imajo spodaj podložni karton, k..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)

Kopija ročno napisanega dokumenta brez kopirnega stroja!

Za razliko od pisalnih blokov,  NCR samokopirne bloke odlikuje tisk na poseben papir, ki prepušča pisanje.

Samokopirni bloki so lahko lepljeni v glavi oz. hrbtu, ali vezani oziroma speti s sponko. Slednja možnost se uporablja, kadar so listi perforirani, obe možnosti pa omogočata enostavno trganje listov.

NCR samokopirni bloki imajo spodaj podložni karton, ki je iz debelejšega materiala in je nepotiskan.

Dodatna možnost, ki jo lahko izberete pa je personalizacija oz. numeracija. To pomeni, da so listi numerirani bodisi z zaporednimi številkami, različnimi kodami, kraticami in podobno.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.