Menu
Your Cart
Dragi poslovni partnerji, navkljub trenutnim razmeram s pandemijo vam sporočamo da delujemo NEMOTENO.

Poličniki - Wobblerji

Tiskamo ugodno, zanesljivo, z izjemno hitro dostavo! Naročite online, tiskamo tudi v manjši nakladi.
Dimenzije: Ø 120mm
Wobbler je majhno oglaševalsko orodje, ki izgleda kot da lebdi v višini oči, pritrjen je na prilagodljiv prozorni PVC trak.Naši wobblerji so izdelki iz kartic, opremljenimi s plastičnimi trakovi, ki omogočajo, da jih pritrdite na skoraj vsako površino. Ko so pritrjeni, se zibljejo!Nihajo pred vašimi..
Prikazujem 1 od 1 do 1 (1 strani)

Oglaševanje, ki kar skoči iz polic!

Wobbler je majhno oglaševalsko orodje, ki izgleda kot da lebdi v višini oči, pritrjen je na prilagodljiv prozorni PVC trak

Naši wobblerji so izdelki iz kartic, opremljenimi s plastičnimi trakovi, ki omogočajo, da jih pritrdite na skoraj vsako površino. Ko so pritrjeni, se zibljejo! Tiskamo jih na 300g premazni papir in izsekamo v obliki kroga, kvadrata, pravokotnika ali pa poljubni obliki.

Nihajo pred vašimi potrošniki, na vaših policah, na vašem pultu, v vašem šanku, na vaših vratih - pravzaprav se radi nihajo skoraj povsod.

Poličniki so lahko po naročilu tudi dodatno laminirani – prevlečeni z zaščitno UV folijo, ki daje grafiki dodatno UV in mehansko zaščito. Lahko jih tudi dodatno še plastificiramo z mat, gloss ali soft-touch folijo

Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.