Menu
Your Cart

Dear business partners, we wish you a happy and successful 2023!

Business stationery

Poslovne tiskovine, če potrebujete vizitke, poslovne mape, kuverte, dopisne liste, samolepilne listke, namizne podloge, zastavice, pisalne bloke ali podlage za miške nam pošljite povpraševanje in si zagotovite najboljšo možno ponudbo na trgu.

Poslovne tiskovine za profesionalni in močan prvi vtis!

Veliko pisarniških izdelkov ima presenetljivo veliko, podzavestno vlogo pri pozitivnem stiku s strankami in poslovnimi partnerji, npr. vizitke, poslovne mape ali kuverte. Zato je zelo pomembno, da so ti materiali profesionalno natisnjeni z vašim logotipom. S širokim naborom izdelkov, ki jih ponujamo v naši spletni tiskarni, lahko celotno pisarno opremite s pomembnim delovnim in marketinškim materialom – od vizitk do namiznih blokov v formatu A2.

Naša storitev tiskanja vam ne ponuja le kuvert, dopisnih listov in samolepilnih listkov. Naročite lahko celoten paket za profesionalno poslovno podobo, ki bo vzbudil zaupanje tako pri strankah kot pri poslovnih partnerjih. Odlično usklajeni oglaševalski in poslovni materiali puščajo čist, urejen in dobro strukturiran vtis, ki pozitivno vpliva tudi na ugled vaših izdelkov ali storitev.

Pri tiskarni aiP Praprotnik lahko izbirate med različnimi velikostmi, formati, papirji in možnostmi dodelave za vaše tiskane beležke, pisma, dokumente, fascikle in mape po meri. Zaradi naše natančne izdelave in zmožnosti, da vam zagotovimo poslovne materiale, ki so popolnoma prilagojeni vašemu podjetju, dobite popolno podlago za profesionalno korporativno komunikacijo.

Poslovne tiskovine imajo veliko vlogo tudi na sejmih in razstavah – za promocijo vašega podjetja; nadalje uveljaviti ali izboljšati svojo podobo ali blagovno znamko. Lepljivi lističi, bloki za pisanje ali koledarji so priljubljena darila na poslovnih in prodajnih srečanjih in so nujna na vsakem dogodku.

Our products

You may be interested in similar products from other categories, our offer is diverse and you will surely find another product for your company.
This website uses cookies.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site.